Reise

Busstider

Busslistene er nå klare og alle bussansvarlige og hussjefer har fått beskjed om hvem som skal sitte på med hvilken buss.

OBS! For å få kabalen til å gå opp er det noen som sitter på med en buss som ikke er for egen klasse eller eget trinn. Dere har fått beskjed. Er du usikker? Ta kontakt med hussjef eller bussansvarlig for din klasse.

I tabellen til venstre ser dere hvilken buss dere skal ta og når. Bussene venter på grusbanen ved Bjerke travbane, der barna vanligvis tar bussen til skolen.

Viktig! Møt opp 15 min før bussen går. Ikke tidligere og ikke senere. Da unngår vi at bagasje blir blandet og kaos ved bussen.

Meld dere til bussansvarlig og be om merketape til bagasjen. Tape bagsjen før den lastes ombord i bussen.

Bagasjen

Bagasjen deres blir merket med tape med en bestemt farge slik at det blir enkelt for transportgruppa å frakte bagasjen til riktig koloni. Merk alle bager og sekker med navn også!

Dere får mer informasjon om bussturen av bussansvarlig. Liten sekk og redningsvest tar dere med ombord i bussen.

OBS! Ikke pakk i koffert, bruk bag. Det er lettere å få plass til mange bager i bussen, og kofferter sklir lett av båten. Det er kjedelig å miste kofferten i vannet.

six assorted colors tote bags on white wooden cabinet

Fra buss til båt

Når vi ankommer Tjøme skal vi bytte fra buss til båt. Da er det fint hvis alle foreldre hjelper til med å lesse bagasjen av bussen og på båten.

Erfarne og hyggelige båtførere som er godt kjent tar oss til øya på 10-15 min. OBS! Det kan hende piratene prøver å hindre at vi kommer oss over…

Hjemreisen

På onsdagen når vi skal reise hjem igjen, gjør vi det samme som da vi reiste til øya. Trinnene reiser sammen, men denne gangen er de yngste som reiser først. Vi tar båt til Tjøme og blir fraktet med buss hele veien tilbake til Oslo.

Bussansvarlig for din koloni vil informere om busstider og ankomst i Oslo.

Parkering og ekstra båt

Parkering av privatbiler på brygga (Langvika/Budal)
Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig for privatbiler. Parkeringsbevis må søkes om, og får man dette skal det ligge i frontruten. Transportsjef og bussansvarlig samarbeider om persontransport til/fra Hudøy. Kontakt transport@aldrietaruten.org ved spørsmål.

Ekstrabåt
Det er mulig å sette opp ekstra båttur til eller fra øya ved behov. Båtturen koster kr. 500,- per voksen og betales med vipps ved oppmøte. De som har behov for ekstra båttur bes kontakte transport@aldrietaruten.org.