Reise

Lørdag 1. juni møtes vi til gitte tider (dette får dere informasjon om når det nærmer seg avreisedag) på grusbanen der barna pleier å ta bussen til skolen.

Hvert trinn reiser samlet, hvor de eldste (7. trinn) reiser først på morgenen og de yngste (2. trinn) reiser nærmere lunsjtid.

OBS! Ikke pakk i koffert, bruk bag. Det er lettere å få plass til mange bager i bussen.

Lurer du på hva du skal pakke?

Bagasjen deres blir merket med tape med en bestemt farge slik at det blir enkelt for transportgruppa å frakte bagasjen til riktig koloni. Merk gjerne bagene med navn også! 
Dere får mer informasjon om bussturen av bussansvarlig. Liten sekk og redningsvest tar dere med ombord i bussen.

Når vi ankommer Tjøme skal vi bytte fra buss til båt. Da er det fint hvis alle foreldre hjelper til med å lesse bagasjen av bussen og på båten.

Erfarne og hyggelige båtførere som er godt kjent tar oss til øya på 10-15 min. OBS! Det kan hende piratene prøver å hindre at vi kommer oss over…


På onsdagen når vi skal reise hjem igjen, gjør vi det samme som da vi reiste til øya. Trinnene reiser sammen, men denne gangen er de yngste som reiser først. Vi tar båt til Tjøme og blir fraktet med buss hele veien tilbake til Oslo.

Bussansvarlig for din koloni vil informere om busstider og ankomst i Oslo.


Parkering av privatbiler på brygga (Langvika/Budal)
Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig for privatbiler. Parkeringsbevis må søkes om, og får man dette skal det ligge i frontruten. Transportsjef og bussansvarlig samarbeider om persontransport til/fra Hudøy. Kontakt transport@aldrietaruten.org ved spørsmål.

Ekstrabåt
Ved tungtveiende årsaker kan det settes opp ekstrabåt. Båtturen koster kr. 500,- per pers og betales kontant ved oppmøte. Transport fra/til brygga må man ordne selv. De som har behov for ekstraordinær båttur bes kontakte transport@aldrietaruten.org.