Viktig informasjon…

Viktig informasjon…

Påmelding gjøres gjennom deltager.no. Påmeldingsfrist i 2020 er 22. mars
https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=300208#init

Pris for turen settes på bakgrunn av faste kostnader (f.eks. buss, båt, leie av Hudøy osv). Pris per voksen er lavere enn per barn da det forventes en arbeidsinnsats med tilrettelegging av turen på barnas premisser.

Avmelding
Påmelding er bindende. Skulle styret ha behov for å redusere antall deltagere eller av ukjente årsaker avlyse deltagelse vil deltageravgiften tilbakebetales. Kan du ikke delta likevel bes du fylle inn endringsskjema her på nettsiden.

Fotografering
I løpet av dagene på Hudøy blir det tatt mange bilder av barna. Noen av disse bildene ønsker vi svært gjerne å bruke i årets Hudøyaviser, på våre nettsider og i sosiale medier. Bilder fra turen blir lagt ut fortløpende. For å kunne gjøre dette trenger vi godkjennelse fra dere foreldre. Det er et eget spørsmål om dette i påmeldingsbildet. Her må det krysses av for om dere godkjenner at vi legger ut bilder. Krysses det av nei i denne rubrikken vil vi ikke legge ut bilder av ditt barn på nettet eller i Hudøyavisene.
I de siste årene har publisering av bilder på sosiale medier blitt mer og mer populært. Vi oppfordrer foreldre som legger ut bilder på Facebook til å benytte en lukket gruppe spesielt for foreldre/foresatte for ungene på tur. Det gis mer informasjon om dette i forkant av turen.

Antall sengeplasser
Totalt på Hudøy er det 582 sengeplasser fordelt på 11 hus. Vi er avhengige av at en del voksne tar med egne telt og sover i disse, da vi prioriterer barna ved fordeling av sengeplassene.

Vi er pliktet til å hensynta brannforskriftene som tilsier at madrasser på gulvene må ligge i henhold til forskrifter og rømningsveier.

Antall voksne per barn
Vi har forståelse for at ikke alle voksne kan ta seg fri 3 arbeidsdager for å delta på turen, samtidig må det være et forsvarlig antall voksne per trinn.

Vår anbefaling på fordeling antall voksne og barn er som følger:
1. – 4. trinn anbefales 1 voksen per 4 barn
5. – 7. trinn anbefales 1 voksen per 7 barn

Voksne som melder seg på til Hudøyturen skal være med alle dagene, slik at vi unngår mye logistikk i forhold til senere avreise eller tidligere hjemreise. Hvert barn kan kun ha med seg én foreldre/foresatt.

Ringing: Vi ringer hvis det oppstår problemer. Barna har ikke lov til å ha med mobiltelefon. Ønsker du å snakke med barnet ditt, kan du ringe til huset hvor de bor. Informasjon om telefonnummer gis i forkant av avreisen.

Avreisedagen: Husk matpakke og drikke til reisen nedover lørdag + regntøy pakket i sekk som er med på bussen,

Redningsvest: Alle barn i 1. – 4. tinn må ha med redningsvest! Den skal være pakket i håndbagasjen/ligge fritt, og skal brukes i båten over til Hudøy. (All annen bagasje legges inn i buss og transporteres til huset ditt barn/du skal bo på.)

Merking: Merk ALT med navn! Dette gjelder også bagen, redningsvest, håndkle, laken, sokker, hårstrikker, toalettmappe og sjampo-flaske.

* Duppedittfri tur: Det er ikke lov for barn å ha med mobil, elektroniske spill, ei heller kamera, musikkspiller eller lignende på Hudøy. Voksne anmodes til måteholden bruk av mobiltelefon, særlig i nærheten av barna.