Mat

Mat

Vi spiser ordinær brødmat med utvalgt pålegg til frokost, formiddagsmat og kveldsmat, pluss diverse mellommåltider av frukt og bakst.

Til middag:
·Pølser
·Taco
·Pasta Bolognese
·Hamburger til fellesgrillingen

Det er kjøpt inn halalkjøtt, glutenfrie og melkefrie varer. Hvis du har glemt å gi beskjed om ditt barn har noen form for matallergier eller kun kan spise halalkjøtt, gi beskjed snarest til hussjefen på ditt hus.

Ved frokost avreisedagen lager alle matpakke som medbringes i sekken.

Håndtering av spesielle matbehov på Hudøy
Vi så langt det er mulig et tilbud til de med behov utover den fastlagte menyen. Vi har imidlertid begrensede ressurser og derfor ikke mulighet til å imøtekomme alle ønsker eller behov. Vi ber om forståelse for at de som har behov utover vårt tilbud selv må ta med egen mat, og selv sikre at barnas diett blir håndtert på Hudøy, enten av egne eller andres foreldre etter avtale. Det er viktig at du merker av dersom ditt barn har spesielle behov ved påmelding. Påmeldingen gir grunnlag for bestilling av mat og beskjeden til matansvarlig på huset på hvilke hensyn som må tas på det enkelte hus. 

NB! All mat vi fra Refstad bringer med oss skal være nøttefri på grunn av allergikere!  Dette gjelder også det dere putter med barna i sekken til bussturen.