Hudøy 2021 er avlyst…

Hudøy 2021 er avlyst…

Med blytungt hjerte har styret valgt å avlyse Hudøyturen første helgen i juni 2021.

Beslutningen ble tatt etter lange og grundige vurderinger som dessverre konkluderte med at det er uforsvarlig å samle så mange barn på en øy med dagens smittesituasjon. Heller ikke utviklingen og fremdriften knyttet til vaksinering gir oss for mye grunn til optimisme for den kommende sommeren. Skolen og våre medisinske rådgivere er innforstått med, og støtter vårt valg.

Hudøy 2022
Styret planlegger ny Hudøytur i juni 2022, og håper så mange som mulig ønsker å delta. Ta også kontakt med oss i styret hvis dere ønsker å bidra frem til og under neste års arrangement.

Når vi starter å planlegge turen til Hudøy i 2022 har flertallet av elevene ved Refstad skole aldri opplevd alt det fantastiske Hudøyturen gir oss som barn, foreldre, skole og nærmiljø. Vårt mål er å jobbe hardt for at denne tradisjonen holdes ved like og videreføres til alle de som bare har hørt om turen fra eldre søsken og venner.

Vi sees snart
Styret i Stiftelsen aldri et år uten… vurderer nå ulike muligheter for å møte barn og foreldre i vårt nærmiljø allerede denne våren/forsommeren hvis smittesituasjonen tillater det. Dere kommer også til å høre fra oss utover høsten og frem mot turen i 2022.

God, vemodig og smittefri hilsen/klem fra oss i styret

info@aldrietaruten.org

Legg inn en kommentar