Hudøy 5-9. juni 2021 – hold av datoen!

Hudøy 5-9. juni 2021 – hold av datoen!

Julen 2020 er rett rundt hjørnet og det betyr at det er under et halv år til neste års høydepunkt – Hudøyturen 2021.

5-9. juni 2021 braker det løs på Hudøy for barn og foreldre fra Refstad skole. Vi håper alle markerer disse dagene i kalenderen allerede nå.

Planlegging, pandemi & informasjon
Også i 2021 må vi forholde oss til koronasituasjonen som desverre tvang frem en avlysning av Hudøyturen 2020. Vi planlegger turen som vanlig, men selvsagt med smittevern og pandemi i tankene.

Som i 2020 blir alle skolens barn invitert med på turen. Det som blir nytt til neste år er at 1-3. trinn alle sammen er førstereis. Vi tror at det stiller litt ekstra krav til informasjon og involvering av skole, klassekontakter, Rea og foreldre. Utover vinteren vil dere få den informasjon dere trenger i forbindelse med skolens foreldremøter og andre kanaler. Vårt mål er at så mange som mulig deltar!

Nytt styre
«Aldri et år uten…» avholdt i november årsmøte hvor et nytt og motivert styre ble valgt. Følgende har fått ansvaret for sine ulike ansvarsomårder: Erik Lund (transportsjef), Anders Vist (matsjef), Lars l’Abee-Lund (økonomi- og logistikksjef), Liv Guro Kvernstuen (aktivitetssjef), Jørn Henning Lien (informasjonssjef), Neelam Sharma (helse- og sosialsjef) og Tone Strugstad Kongsro (Hudøygeneral).

Bare ta kontakt med en av oss om du lurer på noe, og om du ikke kjenner oss er det bare å sende mail til styret@aldrietaruten.org eller general@aldrietaruten.org

Vi ønsker alle en riktig god og fredfull jul og et fantastisk nytt år!
Hilsen styret.Legg inn en kommentar