Årets Hudøytur avlyst

Årets Hudøytur avlyst

Det er med tungt hjerte vi må melde at årets Hudøytur blir avlyst. Beslutningen er tatt av Styret og er gjort i samråd med våre leger. Årsaken til avlysningen er endringen i smittesituasjonen i samfunnet, noe som har senket terskelen for testing og er i ferd med å sprenge testkapasiteten både i Oslo og andre steder.

Selv om vi føler oss trygge på våre smittevernstiltak, vet vi at det kommer til å bli noen forkjølelser og annet som vil kunne gi behov for testing. I solidaritet med samfunnet ønsker vi ikke å bidra til å vanskeliggjøre testmuligheter for de som virkelig trenger det. Vi ser at vi kan komme i situasjoner der flere av våre deltagere vil måtte sitte i karantene og vente på testsvar, og dermed kan gå glipp av de første skoledagene i nytt skoleår. Og skulle vi være så uheldige at noen på turen er/blir smittet, vil det i tillegg til sykdommen for de enkelte kunne gi uønskede følger og oppmerksomhet både for skolen, stiftelsen vår og lokalmiljøet.

Vi jobber på spreng med å få avbestilt og stoppet alle aktiviteter som er i gang, så vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid å få refundert påmeldingsavgiften. 

Ellers oppfordrer vi de voksne som uansett har satt av dagene for Hudøy til å finne på noe sammen med barna (telttur i hagen, bading i et lokalt vann, vannkrig, osv.). Gjør dette i mindre grupper og følg smittevernreglene som alltid 😊.

Vi ses til neste år! 

Med hilsen styret i (nesten) Aldri et år uten…

Legg inn en kommentar