Årets Hudøy-tur blir bare for 5.-7. trinn

Årets Hudøy-tur blir bare for 5.-7. trinn

Vi har nå fått tilbakemelding fra Færder kommune ift. hvor mange deltagere vi får være på Hudøy. Basert på dette er det dessverre ikke plass til alle som er påmeldt til årets tur. Som tidligere annonsert vil vi da redusere antallet med hele klassetrinn, og vi ender opp med at vi bare får plass til de påmeldte fra 5., 6. og 7. trinn. Styret er veldig lei oss for dette, men ønsker fortsatt å tilby tur til de eldste – noe som også skolen og FAU støtter. Denne gruppen har færrest turer igjen, og har også sett hverandre minst denne våren. Vi håper på forståelse for dette, og vil takke dere for alle tilbakemeldinger og påmeldinger i denne tiden. 

Rent praktisk betyr dette følgende:

– For 1. – 4. trinn blir det ikke Hudøytur i år. Alle påmeldte i disse trinnene vil få refundert sine innbetalinger i løpet av de neste dagene. Dere behøver ikke foreta dere noe.

– Er det foreldre som er påmeldt i 5., 6.  eller 7. trinn som nå ikke har mulighet til å være med (f.eks. fordi de også har barn i lavere trinn som nå ikke får være med) må de melde seg av til okonomi@aldrietaruten.org innen onsdag 10/6.

– Eventuelle foreldre til elever på 5., 6.  eller 7. trinn som i dag er påmeldt et annet trinn, men ønsker å være med på 5., 6.  eller 7. trinn, bes sende en epost til okonomi@aldrietaruten.org innen onsdag 10/6. Vi minner om at det kun er en foresatt per elev, og det er ikke sikkert det blir plass (barn prioriteres).

– Alle påmeldte vil bli kontaktet direkte på mail i løpet av de neste dagene, og vi vil ha et obligatorisk infomøte mandag 15/6 klokka 19.00 via Zoom. Til slutt vil vi minne om at både Færder kommune og vi forholder oss til de offentlige smittevernregler som til enhver tid er gjeldende. Vi må derfor ta forbehold om at det kan skje endringer i smittesituasjonen gjennom sommeren og eventuell avlysning. Da vil selvsagt innbetalinger for de som har meldt seg på refunderes.  

Vennlig hilsen styret i «Aldri et år uten…»

Legg inn en kommentar