Informasjonsmøte 28/5 kl 19 (på zoom)

Informasjonsmøte 28/5 kl 19 (på zoom)

Agenda for møte
• Velkommen
• Informasjon om turen, status
• Hva innebærer plan B, inkludert smitteverntiltak
• Svar på innkomne spørsmål (inkl. chat) 

Styret har forståelse for at det er mye usikkerhet rundt årets Hudøytur, da man ikke vet hvilke smitteverntiltak som gjelder i perioden 13. – 16. august. Vi ønsker derfor å gi alle foreldre/foresatte vår siste informasjon rundt planlegging av Plan B. For at informasjonsmøtet skal bli mest mulig effektivt og forutsigbart for alle, så håper vi dere kan sende eventuelle spørsmål til styret@aldrietaruten.org innen 27/5 kl 21. 

For å delta på møtet går dere inn på denne zoomlinken: https://kristiania.zoom.us/j/68788031720?pwd=UndBZTlyTnNxZUdENWk1ajdvalpDdz09

Legg inn en kommentar