Under et halvt år til Hudøytur…

Under et halvt år til Hudøytur…

Jula nærmer seg med stormskritt – noe som betyr at det er under et halvt år til neste Hudøy-tur for barn og voksne ved Refstad skole! Vi håper alle har satt av datoene 30. mai til 3. juni. Og denne gang mener vi alle, da vi nemlig har gleden av å informere om at til våren får vi også plass til førsteklassingene på øya. Så denne gang blir det tur for hele skolen! Mye mer informasjon vil gis i forbindelse med skolens foreldremøter på nyåret.

I november hadde vi også årsmøte for «Aldri et år uten…», og vi har valgt nytt styre i stiftelsen. De som har fått gleden å holde i trådene for neste års tur er følgende gjeng: Erik Lund (transportsjef), Anders Vist (matsjef), Lars l’Abee-Lund (økonomi- og logistikksjef), Gøril S. Netteberg (aktivitetssjef),
Aranya Rusli (informasjonssjef), Hanne-Merete Eriksen-Volle (helse- og sosialsjef) og Inge Alme (Hudøygeneral). Bare ta kontakt med en av oss om du lurer på noe, og om du ikke kjenner oss er det bare å sende mail til styret@aldrietaruten.org eller general@aldrietaruten.org

Vi ønsker alle en riktig god og fredfull jul og et fantastisk nytt år!
Hilsen styret.

Legg inn en kommentar