Trygt med 10 livreddere på øya!

Trygt med 10 livreddere på øya!

Nytt av året er livredningskurs som en del av oppvarmingen til Hudøy. Det er valgfritt om man vil bade med eller uten redningsvest for elevene i 5. – 7. trinn, derfor har noen foresatte på disse trinnene gått gjennom et livredningskurs. Livredningskurs har kommet som krav i skolen, når de har svømmekurs. Hudøy-styret syns det er et godt sikkerhetstiltak og vil tilby det samme når elevene er på Hudøy. Et par håndfuller spreke foresatte har derfor helt frivillig lært seg å svømme med en stor dukke i armkroken og andre saker som er nyttige å kunne for livreddere.

Vi kan derfor være stolte av å ha 10 godkjente livreddere med oss på årets tur.

Årets Hudøy lifeguards er
7-trinn: Marian Seiergren og Raymond Fredlund Heiberg
6-trinn: Lise Carlson, Kenneth Arntsen, Marit Thon Lund og Hanne-Merete Eriksen
5-trinn: Jens Nordby, Matteo Scarpellino, Jonas Bjørvik Andersen og Siri Andersen

Stengt for kommentarer.