Hold av datoen!

Hold av datoen!

i år er vi over 700 barn og voksne fra som skal dra på Hudøy og er årets vakreste eventyr for oss med barn på Refstad skole. 21. mai er dagen hvor informasjon til nye og gamle Hudøyfarere skal gis, kolonier fordeles og hussjefer presenteres. Møtet finner sted på Kuben yrkesarena og det er muligheter for parkering for de som trenger det. Vi gleder oss til å se dere!

Trykk «going» på facebookeventet.

Har du spørsmål/questions: styret@aldrietaruten.org

Information about the trip to Hudøy
Tuesday 21 st of May at 1900 there is an information meeting for all parents of children joining the annual Hudøy trip for Refstad skole. The information meeting will be held at Kuben Yrkesarena, Kabelveien 10-12 (close to Økern).
Here follows a summary in English of the most important information that will be shared in the meeting. Do not hesitate to contact the arrangement committee at styret@aldrietaruten.org if you have any questions.


Legg inn en kommentar