Gleder meg til å se dere!

Gleder meg til å se dere!


Tekst: Juna Rusli Lund 4C

Hudøy er en øy for barn som går på Refstad skole, vi besøker den hvert år før sommerferien. Det er tredje gang jeg skal, og jeg gleder meg! På Hudøy får vi gjøre masse gøy, vi leker masse ute og spiser god mat. De som går i 2. klasse drar på traktortur og jeg har også hørt at de døgner i 7. klasse. 

På Hudøy får vi se den grønne mannen og vi drar ofte innom og ser på treet hans. Alle husene lager egne sanger som vi synger for hverandre på brygga. Det er veldig gøy å høre alle sangene. Det er også veldig gøy å sove, spise, leke og bade med med alle vennene mine. 

Hver morgen får vi en avis. Mamma jobber med å lage avis og pappa kjører traktor. 

Jeg gleder meg til å lage vennskapsarmbånd, bade, se de fineste godteribordene som de voksne har pynta, fiske krabber, ha vannkrig med nabohuset, flyte på vannet med redningsvest og leke med de voksne. Og tenk at det er under 3 måneder til vi skal på Hudøy, det gleder jeg meg til og det gjør sikkert dere også. DET BLIR GGØØYY!!

Ikke vent, nøl eller utsett, det er godt med alt som er gjort! 
Melde deg på nå:)

https://www.deltager.no/aldri_et_ar_uten_-_hudoy_2019_08062019

Påmeldingsfrist: 04.04.2019


PS! Er du skriveglad og har lyst å dele dine Hudøy minner, forventninger og/eller historer send til redaktor@aldrietaruten.org

Legg inn en kommentar