Avreisetider til Hudøy

Avreisetider til Hudøy

Avreisetider fra Løren skole lørdag 1. Juni.

Vi starter som vanlig med sjuende, og så går det slag i slag utover morgenen, til de to siste andreklassene reiser klokka 12. Det er mye som skal klaffe når 13 busser skal frakte 609 personer til Tjøme og vi skal ha en båt over til Hudøy. Møt opp i god tid, minst 15 minutter før din bussavgang.

Buss      Avgang      Klasse

1            08:00         7B, 7D
2            08:20         7A, 7C
3            08:40         6B, 6D
4            09:00         6A, 6C
5            09:20         5A, 5C
6            09:40         5B, 5D
7            10:00         4B, 4D, 4E
8            10:20         4A, 4C
9            10:40         3B, 3C
10          11:00         3A, 3D
11          11:20          2E, 3E
12          11:40          2A, 2B
13          12:00         2C, 2D

Det er noen få tilfeller hvor voksne må sitte på i en annen buss enn den klassen de skal reise med. De det gjelder blir kontaktet direkte.

Husk å ta med matpakke, og gjerne en flaske vann. Den kan være fin å ha under oppholdet på øya også.

Avreise fra Hudøy onsdag 5. juni

Vi reiser tilbake i motsatt rekkefølge, det vil si at andreklasse reiser først og sjuende til sist. Første buss fra Langvika kl. 11:00. Vi publiserer endelige avreisetider her på nettsiden i god tid før avreise.

Ankomst Løren skole ca. 2-3 timer etter avreise fra brygga. Det kan være rushtrafikk gjennom Oslo på denne tiden. Ring eventuelt hussjef for å få oppdatert ankomsttidspunkt.

Om endringer

Vi i styret har de siste dagene mottatt utallige endringsmeldinger. Vi har forsøkt å imøtekomme de fleste ønsker og vi forsøker å ta unna dette ved siden av vanlige jobber. Det kan sikkert virke som om akkurat din endring er liten, men summen av endringer gjør dette til et unødvendig stort puslespill.

Når busslistene nå er publisert må vi si stopp for endringer. Det vil erfaringsmessig være mange som har ønsker av ulik art om å få være med en buss på et spesielt tidspunkt, eller at de må reise med en spesiell person. Slike ønsker kan vi ikke etterkomme. Vi har 609 mennesker som skal fraktes på 13 busser og på båt over til Hudøy. Det er en STOR logistikkoperasjon. Mange av bussene og båtturene er fyllt helt opp. Dvs det er ikke plass til flere, og ikke mulig å bare flytte over til en annen buss.

Dersom du har en ekstremt god årsak til at akkurat din endring er viktig, er den eneste muligheten nå å bytte innbyrdes med andre foresatte. I slike tilfeller MÅ dette meldes til buss@aldrietaruten.org, enten per e-post eller ved bruk av endringsskjemaet som du finner under fanen “Påmelding”. Vi ber deg likevel tenke igjennom om det virkelig er nødvendig. At fotballtreningen eller pianotimen på onsdag ryker, gjelder ganske mange, og da er det en del av pakka. Hudøyturen avsluttes når bussen har kommet til Løren.

Legg inn en kommentar