Påmelding til «normalpris» stengt

Påmelding til «normalpris» stengt

Ordinær påmelding til årets Hudøytur er nå stengt. Over 400 barn og 170 voksne skal på tur! Vi har fremdeles noen få plasser igjen for barn(da til en noe forhøyet pris), mens påmelding for voksne nå ikke lenger er mulig. Etteranmelding vil avsluttes i nær fremtid pga plassmangel;)

Har du endringer til din påmelding kan du klikke deg videre her.

Vi ser allerede nå at vi muligens ikke vil klare å skaffe sengeplasser til alle (som i madrass/seng innendørs). Overnatting i telt eller på andre hus enn der ditt barn skal sove, må påregnes for noen voksne.

Informasjonsmøte før tur holdes 14. mai. Hold av datoen! Vi kommer tilbake med tid og sted. På dette møtet vil man få vite hvilket hus de forskjellige klassene skal bo på, og ikke minst skal hvert hus velge hussjef, brannsjef, matsjef osv. Velkommen!

Legg inn en kommentar