Har du husket å melde deg/dere på til årets Hudøy-tur?

Har du husket å melde deg/dere på til årets Hudøy-tur?

Påmeldingsfristen er 7. april. Klikk deg inn på deltager.no for påmelding.

Lurer du på hvem andre som blir med? eller hvilken klasse den voksne skal være med?

Klikk på lenken «vis påmeldte» på deltager.no for å se om naboen, klassekameraten eller bestevenninnen er påmeldt.

Vi ser hvert år at enkelte foreldre kun er med på deler av turen. Dette er uheldig, både av hensyn til planlegging, men også overfor barna og de andre voksne når vi er på øya. Tenk etter om det jobbmøtet eller den viktige avtalen ikke kan flyttes. Eller om du kanskje da heller skal bli med et annet år. Skulle dette likevel være uunngåelig ber vi om at endringer meldes her.

Påmelding fra 2. trinn er formidabel! Vi må derfor allerede nå varsle om at overnatting i telt eller i andre hus/tantebo blir nødvendig (gjelder voksne).

Kan du sponse noe?

Matsjefen oppfordrer alle som har kontakter innen matvarer og næringsmidler om å bidra til Hudøyturen. Matgruppa tar i mot alle bidrag med stor takk. Her får man anledning til å bruke 600 personer som test-lab for nye og spennende produkter. Alle bidragsytere blir nevnt i avisa og husket for god mat/produkter! Ta gjerne kontakt på e-post: matsjef@aldrietaruten.org

Har du spørsmål kan du kontakte styret@aldrietaruten.org.

Legg inn en kommentar