Informasjon til foreldre

Informasjon til foreldre

Hei alle foreldre!

Vi minner om flere ting:

Påmeldingsfrist Hudøytur 15. mai. Ved påmelding etter 15. mai øker deltagerprisen med kr 300,-. Ved påmelding etter endt påmeldingsfrist, kan vi ikke garantere at den enkelte får plass på bussen med sitt klassetrinn. Årsaken er at det er mye administrasjon av busslister ved etterpåmeldte.

Påmelding ASAP til førstehjelpskurs som avholdes både 19. og 25 mai, kl 18-22. Dette er to separate kurs!
Mer info om sted kommer, men vil avholdes i nærheten av skolen. Påmelding til lars@aldrietaruten.org. Vi ønsker og anbefaler at ca TO – TRE voksne pr trinn melder seg på førstehjelpskurs. Det er max 12 deltagere pr kurs.

Oversettelse: Dersom det er noen foreldre som har behov for, eller vet om noen som trenger å få oversatt informasjon om årets Hudøytur, ta kontakt med tone@aldrietaruten.org, så sørger vi for å hjelpe med dette.

OPPFORDRING! Årets styre har sittet i to år og i henhold til foreningens vedtekter, trer styret av etter denne sesongens tur. Store deler av styret er også 7 klassse foreldre og det er avgjørende for neste års Hudøytur at nye foreldre stiller til valg til nytt styre. Har DU lyst, eller vet DU om noen andre som vil bidra – gi beskjed til en av styremedlemmene. Sjekk ut informasjon om årets styre.

Vi gleder oss til nok en tur til fantastiske Hudøy, og gleder oss til å se mange glade barn og voksne!

Hilsen Tone

Legg inn en kommentar