Annen viktig informasjon

Annen viktig informasjon

Forsikring: Barna er forsikret gjennom Gjensidige Forsikring (Vi har ikke forsikringsavtale for de voksne).

Ringing: Vi ringer hvis det oppstår problemer. Barna har ikke lov til å ha med mobiltelefon. Ønsker du å snakke med barnet ditt, kan du ringe til huset hvor de bor. Se Menypunktet «På øya»

Allergier og lignende: Hvis du har glemt å gi beskjed om allergier eller annen viktig informasjon vedrørende ditt barn ved påmelding, ta kontakt med din hussjef.

Godteri: Barna kan ta med seg godteri for ca 40 kr som vi samler inn og deler (må ligge i håndbagasjen!). Annen godteri er ikke tillatt.

Avreisedagen: Husk matpakke og drikke til reisen nedover lørdag + regntøy pakket i sekk som er med på bussen.

Redningsvest: Alle barn i 2.—4. klasse må ha med redningsvest! Den skal være pakket i håndbagasjen/ligge fritt. Skal brukes i båten over til Hudøy. (All annen bagasje legges inn i buss og transporteres til huset ditt barn/du skal bo på)

Pakking: Pakk regntøy i håndbagasjen, og sørg for at den tåler en regnskur (dumt hvis innholdet blir vått). Gammelt speidertips: Pakk all bagasjen i en sort plastsekk før du legger det i sekken eller bagen. Ikke pakk i koffert.

Merking: Merk ALT med navn! Dette gjelder også bage’en, redningsvest, håndkle, laken, sokker, hårstrikker, toalettmappe og sjampo-flaske.

* Duppedittfri tur: Det er ikke lov for barn å ha med iPhone Nintendo DS eller andre elektroniske spill, ei heller kamera, iPod, iPad, MP3-spillere eller lignende på Hudøy. Voksne anmodes til måteholden bruk av mobiltelefon, særlig i nærheten av barna.

Husk navning/merking av klær, sekker, bagasje, håndklær, redningsvest etc = ALT som barna skal ha med seg !

Legg inn en kommentar